Om os

Udvikling

Det har altid været filosofien at Gug Anlæg & Planteskole skal følge med tiden, og udvikle sig i trit med udbud og efterspørgsel. Men der skal ikke udvides for enhver pris.
Kvalitet og god økonomi, er nogle af de nøgleord, som altid prioriteres højt i virksomheden, og er nogle af de punkter, hvor vi ikke vil gå på kompromis.

Et af tiltagene for at sikre en god kvalitet, var da virksomhedens anlægs-afdeling, blev et aktivt medlem af brancheforeningen ”Danske Anlægsgartnere” (DAG) i 1984.
Danske Anlægsgartnere har udgivet flere normer og standarder indenfor branchen, både indenfor den anlægstekniske del (Normer og vejledning for anlægsgartnerarbejde 2015) og den plejetekniske del (Pleje af grønne områder 2016).
Som medlem af Danske Anlægsgartnere, er vi som virksomhed også medlem af en anke og garanti ordning, som er med til at give vores kunder en sikkerhed for at vi vil leve op til de normer og standarder, der er sat indenfor anlægsgartner branchen.

Et ordsprog i virksomheden, har i mange år lydt “ingen virksomhed, er bedre end dets medarbejdere”!

Medarbejder politikken i Gug Anlæg & Planteskole har derfor altid været at have dygtige, kompetente og initiativrige medarbejdere, både i planteskole- og i anlægsafdelingen.
Vi uddanner løbende vores medarbejdere i et samarbejde med AMU Nordjylland- Sandmoseskolen og Dansk center for Jordbrugsuddannelse i Århus.

Medarbejderstaben tæller blandt andet:
  • Anlægsgartner med grønt speciale (blandt andet anlæg og pleje af beplantning og græs mm.)
  • Anlægsgartner med grå speciale (bla. anlæg og pleje af belægninger, brolægning mm.)
  • Planteskolegartner (speciale i plantekendskab af udendørsplanter)
  • Groundsman (projekterer og udføre, både anlæg og pleje af idræts- og bold- baner i græs)
  • Aut. Kloakmester (udfører og godkender kloakering, faskiner og lign)
  • Legeplads inspektør (udarbejder bla. rapporter over legepladsers tilstand)
  • Træplejer og Arborist (udfører bla. træbeskæring og træfældning af fx risikotræer)
  • Jordbrugsteknolog med speciale indenfor Landskab & Anlæg